Menu 088 2202200

Log direct in bij één van onze online diensten

Hieronder kun je inloggen in verschillende programma’s en wordt er aangegeven waar je terecht kunt voor vragen of instructies. Kom je er met onderstaande verwijzingen naar de helpdesks niet uit, bel dan onze JAN© Helpdesk op 088 2202597. Wij zijn op maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur bereikbaar.

Boekhouding via Twinfield

 


Belangrijk bericht
Vanaf 1 juli 2018 biedt Twinfield geen ondersteuning meer voor TLS-versies lager dan 1.2
Lees verder voor meer informatie >>


Ben je jouw administratie aan het verwerken in Twinfield en heb je hier een vraag over? Log dan in, klik op het vraagteken en kom zo terecht in de supportomgeving van Twinfield. Hier vind je ook instructievideo’s.

Boekhouding via Exact

Heb je vragen over Exact Online? Bel dan met 015 711 51 00

Salarissen

Heb je vragen over de loonadministratie of het verwerken hiervan? Neem dan contact op met onze specialist via 088 2202596. Wij zijn tussen 8.30 en 17.00 uur bereikbaar.

Portal

Dit is een beveiligde omgeving. Om aan te melden dien je jouw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren en op ‘Inloggen’ te klikken.

Basecone

Heb je vragen over Basecone? Stel dan hier je vraag. Je kunt ook een webinar bekijken over de werking van het digitale archief en het verwerken van facturen, of een uitleg over de werking van autorisaties van facturen in het digitale archief. 

Visionplanner

login met de button.

WeFact

Heb je vragen over WeFact? Bel dan met 085 732 57 00

Teamviewer

Soms is het handig als een van onze specialisten op afstand met je mee kan kijken. Je kunt daarom via de link hiernaast Teamviewer downloaden. Bel je met een vraag en heb je Teamviewer geïnstalleerd? Dan kan de specialist na jouw toestemming met je mee kijken.

Cryptshare

Bestanden delen via Cryptshare, login met de button.