Menu 088 2202200

JAN© in beweging voor Holland4ALS

Op 10 & 11 mei aanstaande vindt de 3e editie van Holland4ALS plaats. Een estafette van 330 kilometer waarbij de deelnemers van 9 teams in 24 uur tijd 4 verschillende sporten beoefenen: 5 km zwemmen · 150 km hardlopen · 150 km fietsen en 25 km kanoën. De estafette start in Groningen, en finisht een dag later in Soest, en Team JAN© doet hieraan mee. Vijftien collega’s gaan met elkaar de sportieve uitdaging aan om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting ZOALSJAN.

 

Stichting ZOALSJAN
Holland4ALS is een initiatief van Stichting ZOALSJAN. Deze stichting werft fondsen om ALS-patiënten van hulpmiddelen te voorzien, die het mogelijk maken om zo lang mogelijk in huiselijke kring te kunnen blijven wonen. Door het verloop van de ziekte, veranderen de behoeften van patiënten in korte tijd. Veel ALS-patiënten hebben behoefte aan ondersteunende voorzieningen en daar willen wij ons steentje aan bij dragen.

 

Doneren

Holland4ALS

Je kunt Team JAN© en alle deelnemers hier steunen.

 

 

ANBI-status
Ben je ondernemer en wil je Holland4ALS graag financieel ondersteunen? De stichting ZOALSJAN heeft een ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling). Je krijgt een factuur vanuit ZOALSJAN met daarop de vermelding van het sponsorbedrag voor verantwoording in je administratie.

De deelnemers van #TEAMJAN

Lees hier het interview van de vorige editie

Interview INTObusiness

Volg Team JAN

Via Facebook blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Team JAN© en Holland4ALS. Je leest hier ook wat het team motiveert om mee te doen aan dit sportieve evenement, en hoe zij de trainingen ervaren. 

Facebookbutton