Menu 088 2202200

Groot Verzet tegen Kanker

Op donderdag 5 en vrijdag 6 september doen wij met een team van twintig deelnemers mee aan Groot Verzet tegen Kanker. Waarbij wij zowel te voet als fietsend de Mont Ventoux beklimmen. Het geld dat we hiermee ophalen gaat naar het KWF en andere kanker-gerelateerde goede doelen.

We zijn gedreven, ambitieus en al volop in training om deze uitdaging aan te gaan. Voor dit evenement kun je ons sponsoren door middel van het kopen van een fles wijn, of door het doneren van een geldbedrag.

 

 

Actie!

Wil je ons financieel steunen? Dat kan op verschillende manieren. Je kunt hier zowel Team JAN© als individuele teamleden financieel ondersteunen. Een andere mogelijkheid is om bij ons speciaal geselecteerde wijn te bestellen. Van iedere fles wijn gaat er € 5,- naar het goede doel.

 

De beklimming van de Mont Ventoux

De Mont Ventoux ligt in de Franse Alpen. We beklimmen de oostkant van de berg. De route naar de top van de Mont Ventoux heeft een lengte van 25,9 kilometer. Uiteindelijk finishen we op een hoogte van 1.909 kilometer. Het gemiddelde stijgingspercentage is 4,9% maar de steilste kilometer is 10,5%.

 

ANBI-status

Ben je ondernemer en wil je ons graag financieel ondersteunen? De stichting Mont Ventoux heeft een ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling). Je krijgt een factuur met daarop de vermelding van het sponsorbedrag voor verantwoording in je administratie.

Volg Team JAN©

Via Facebook blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Team JAN© en Groot Verzet tegen Kanker.

Facebookbutton