Let op

Wij ondersteunen geen Internet Explorer. Gebruik alstublieft een andere compatible browser voor de beste gebruikerservaring.

Jaren daarna schrok Geert ’s nachts nog regelmatig wakker. “Omdat ik droomde dat ik een examen had de volgende dag. Zo lekker om je dan met een blij gevoel om te kunnen draaien!” Geert studeerde zonder herkansingen af en ging aan ’t werk. BDO, Vomar en 10 jaar geleden JAN©. “Vomar was een uitstapje, als controller heb ik daar enorm veel geleerd. Kennis die me bij JAN© nog dagelijks van pas komt, bij het interpreteren van cijfers en bij het gebruik van Excel.”

Geert lacht bij de herinnering, zit bij JAN© beter op zijn plek. “Als adviseur kijk ik vooruit en prognosticeer, dit wordt het ongeveer… De cijfers moeten natuurlijk kloppen, maar we kijken naar de toekomst. Gesprekken voeren, markt verkennen, onderhandelen. Een geweldige baan! Bij en overname of fusie is het zeker in de eerste fase een kwestie van je zaakjes op orde hebben, weten waar je ’t over hebt en vertrouwen winnen. Ik ben een mensenmens, dat heb ik leren gebruiken tijdens onderhandelingen.”

“We hebben nu een aantal fusies en overnames lopen. Om overzicht te houden beginnen we iedere maandag met een overleg en het opstellen van een to-do lijst. Een drukke baan, maar erg leuk en interessant. De toekomst? Die ligt bij JAN© én in Waarland.” Door een zwaar auto-ongeluk enkele jaren geleden is Geert het leven en de mensen in zijn omgeving nog meer gaan waarderen. “We hebben het huis tegenover mijn ouders gekocht en gaan daar nooit meer weg.”

 

Kom meer te weten over onze medewerkers

Een aantal van onze partners en experts vertellen je graag wat hen in het dagelijks leven bezighoudt. Niet alleen binnen hun functie bij JAN©, maar ook daarbuiten.

In totaal hebben we zeven verschillende vakgroepen die nauw met elkaar samenwerken om jou te adviseren bij jouw ondernemersvraagstukken. En ben je benieuwd naar henzelf of hun dienstverlening? Neem dan gerust contact met hen op of lees hun profiel.

Camiel Lokkerbol

Partner Fiscalist

Fiscaal partner bij JAN©. Vertegenwoordigt JAN© bij het internationale netwerk GGI. Lees hier meer over Camiel.

Michiel Peeters

Partner Accountancy

Neem direct contact op met Michiel als je vragen hebt of advies wil over vrijwillige of verplichte controles, subsidieverklaringen of IFRS. Lees hier meer over Michiel.

Elizabeth Ilik

Jurist

Jurist en vakgroepeigenaar van JAN© Juristen. Gespecialiseerd in arbeidsrecht, ondernemingsrecht, contractrecht en huurrecht. Lees hier meer over Elizabeth.

Nico Perdaan

Partner Accountancy

Partner Accountancy bij JAN©. Specialist op het gebied van Bedrijfsoptimalisatie. Lees hier meer over Nico.

Andrea van der Giezen

Partner Accountancy

Partner Accountancy bij JAN©. Vertegenwoordigt JAN© bij het internationale netwerk GGI. En onder andere gespecialiseerd in de controlepraktijk. Lees hier meer over Andrea.

Jolanda van der Maden

Partner Accountancy

Partner Accountancy bij JAN©. Onder andere gespecialiseerd in het begeleiden van Familiebedrijven. Lees hier meer over Jolanda.

Geert Hoedjes

Expert Bedrijfsadvies

Vakgroepeigenaar van JAN© Bedrijfsadvies. Gespecialiseerd in fusies en overnames. Lees hier meer over Geert.

Pieter Mul

Partner Accountancy

Lid van het Dagelijks Bestuur van JAN© en Algemeen Directeur. Lees hier meer over Pieter.

Jordi Bakker

Partner Accountancy

Jordi Bakker is Partner Accountancy bij JAN© en gespecialiseerd in IFRS. Lees hier meer over Jordi.

Ad Hendriksen

Partner Accountancy

Partner Accountancy bij JAN©. Lees hier meer over Ad.

Wim Zagt

Partner Accountancy

Wim Zagt is Partner Accountancy bij JAN©. Lees hier meer over Wim.

Paul Dinkgreve

Partner Accountancy

Paul is Partner Accountancy bij JAN© en gespecialiseerd in het voeren van controles. Lees hier meer over Paul.