Menu 088 2202200

Geen ondersteuning meer vanuit Twinfield voor TLS-versies lager dan 1.2

linkedin share
Geplaatst 26-06-2018 9:20

Maak je bij het voeren van je administratie gebruik van boekhoudpakket Twinfield? Om de infrastructuur en applicatie veilig te houden, heeft Twinfield aangekondigd per 1 juli aanstaande een aantal wijzigingen door te voeren die gevolgen kunnen hebben voor de manier waarop je via Twinfield gegevens uitwisselt.

 

Wat houdt dit in?

Via het boekhoudpakket van Twinfield kun je door middel van verschillende koppelingen gegevens uitwisselen met andere softwareprogramma’s. Om ervoor te zorgen dat dit veilig gebeurt, maken deze koppelingen gebruik van Transport Layer Security (TLS). En om de veiligheid te garanderen, dient deze koppeling per 1 juli a.s. TLS-versie 1.2 of hoger te zijn.

 

Kortom

Wissel jij met jouw administratie in Twinfield automatisch gegevens uit met andere software via API integratie én maakt deze koppeling gebruik van een TLS-versie lager dan 1.2? Dan wordt deze koppeling met ingang van 1 juli 2018 niet meer ondersteund door Twinfield.

 

Is dit bij jou het geval?

Neem dan contact op met de leverancier die de software levert waar Twinfield aan gekoppeld is. Zij kunnen ervoor zorgen dat de TLS-versie wordt verhoogd naar versie 1.2 of hoger.

 

Meer informatie

Meer informatie over dit onderwerp vind je hier. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met de Helpdesk van JAN© via Helpdesk@JAN.nl of via 088 2202597.

Nieuws

 • Deadline Brexit komt dichterbij: heb je na 29 maart 2019 een tewerkstellingsvergunning nodig voor jouw Britse werknemer?

  Klokslag 00.00 in de nacht van 29 maart op 30 maart 2019 treedt het Verenigd Koninkrijk (VK) uit de Europese […] Lees verder »
 • Wordt binnen jouw onderneming met regelmaat overgewerkt en wordt de werknemer in tijd gecompenseerd?

  In 2018 kon een werkgever nog kiezen om overuren uit te betalen óf te compenseren in tijd. Per 1 januari […] Lees verder »
 • Kleine werkgevers nu eerder kans op betalen lagere transitievergoeding!

  Minister Koolmees van SZW heeft per  1 januari dit jaar de Ontslagregeling – en daarmee de Overbruggingsregeling – versoepeld. Hierdoor […] Lees verder »
 • Ben jij een beleggende ondernemer? Zorg dat je beschikt over een LEI-nummer

  Beleg je als ondernemer, bijvoorbeeld in derivaten (opties, futures), aandelen, effecten  en/of obligaties? Zorg dan dat je beschikt over een […] Lees verder »
 • Verwerking belasting binnen een fiscale eenheid in de commerciële jaarrekening: voorkom onaangename financiële situaties

  Voor de vennootschapsbelasting wordt in de praktijk regelmatig gekozen voor een fiscale eenheid. Maar om voor onaangename financiële verrassingen te […] Lees verder »
 • Pas op! Er gaan valse formulieren rond over EBN European Business Number

  JAN© waarschuwt je hierbij over de valse formulieren die momenteel worden verspreid. Zo ook onder klanten van JAN©. Het gaat om […] Lees verder »
 • WKR: vanaf 2020 meer geld beschikbaar voor personeelsuitjes en kerstpakketten

  Waar ga jij je medewerkers mee verblijden? In augustus 2018 heeft het kabinet een lastenverlichting op arbeid aangekondigd met ingang […] Lees verder »
 • Vooraf ingevulde aangifte (VIA) machtiging 2018 aangevraagd door JAN©

  JAN© heeft onlangs voor al zijn klanten de VIA machtiging 2018 bij de Belastingdienst aangevraagd. Je ontvangt daarom binnenkort een […] Lees verder »
 • De stille maatschap: jaarlijkse belastingbesparing van duizenden euro’s voor de medisch specialist, tandarts, consultant of advocaat

  Voor een vrije beroepsbeoefenaar, zoals een medisch specialist, (tand)arts of advocaat, die zijn onderneming via een besloten vennootschap uitoefent, kan […] Lees verder »
 • Voorkom 8% belastingrente door tijdig je voorlopige aanslag te laten aanpassen

  Eén van de functies van rente is het ontmoedigen van een te late betaling. Absolute kampioen in het voeren van […] Lees verder »