Let op

Wij ondersteunen geen Internet Explorer. Gebruik alstublieft een andere compatible browser voor de beste gebruikerservaring.

Goed geregeld

Wie neemt dan de leiding van je bedrijf op zich, zorgt ervoor dat de lonen van de werknemers worden betaald en neemt jouw werkzaamheden over? Met andere woorden: wat moet er gebeuren als jij niet meer kunt ondernemen? En voor je privésituatie kan hetzelfde gelden. Wie beheert dan je vermogen, betaalt de openstaande facturen en neemt de zorg van je kind op zich (als de andere ouder dit niet kan doen). Feitelijk gezien: wie neemt even jouw positie vanuit privé over?

Al dit soort zaken en wensen leg je vast in een leventestament.

Het leventestament wordt door een notaris opgemaakt en uiteindelijk ingeschreven in het centrale levenstestamentenregister. Maar voor het zover is gaan de estateplanners van JAN© met je in gesprek om al je wensen te inventariseren. We bespreken met je wanneer het levenstestament in werking moet gaan, en of het enkel gaat om de onderneming, of dat je ook privézaken wilt vastleggen. We gaan ook in op de vraag of er een bewindvoerder moet worden aangesteld en wie de levensexecuteur wordt.

Nog niet gevonden wat je zoek?

Onze experts helpen je graag verder

Wil je meer informatie over dit onderwerp of over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.

JAN© heeft verschillende vakspecialisten onder één dak. Zij nemen je werk uit handen, en staan met hun teams iedere dag voor je klaar om jou te adviseren bij verschillende ondernemersvraagstukken. Zo kun jij doen waar je ondernemer voor bent geworden.

Mark Hilarius

Pensioenadviseur

Steven Bulteel

Fiscalist

Fiscalist bij JAN© en gespecialiseerd in estate planning.