Let op

Wij ondersteunen geen Internet Explorer. Gebruik alstublieft een andere compatible browser voor de beste gebruikerservaring.

Onze adviseurs

Onze adviseurs geven vermogensadvies en zijn gespecialiseerd op verschillende gebieden. Zo stellen ze voor jou een financiële planning op. Daarbij bespreken ze bijvoorbeeld wanneer jij wilt stoppen met werken, of wat jouw financiële behoeftes zijn wanneer je met pensioen bent. Met de financiële planning weet je zo precies welke stappen je nu al kunt nemen om je ervoor te zorgen dat je ook bij je pensioen je leven kunt inrichten zoals jij dat wil. De estate planners adviseren je over vermogensoverdracht, en hoe je dit zo efficiënt mogelijk kunt inrichten. Dit zorgt ervoor dat je nu al bepaalt waar je je vermogen aan nalaat, en onder welke voorwaarden en zo voorkom je dat je nabestaanden onnodig teveel belasting betalen. Daarbij houden wij ook rekening met de aangifte erfbelasting.

 

En ben je ondernemer? Dan is het belangrijk om vast te leggen wat er met je onderneming gebeurt wanneer je (tijdelijk) niet meer in staat bent om te ondernemen. Deze zaken, en je privésituatie bespreken we met je, en wensen leggen we vast in je levenstestament.

Met het vermogensadvies van JAN© weten jij en je nabestaanden precies waar jullie bij verschillende situaties aan toe zijn.

Onze experts helpen je graag verder

Onze adviseurs bespreken met jou wat je wensen en behoeften zijn. Niet alleen op zakelijk gebied, maar ook op privé-vlak.

Met het vermogensadvies kunnen zij je optimaal adviseren over je financiële planning, vermogensoverdracht, de erfbelasting, vermogensplanning en levenstestament. Zo komen jij en je eventuele nabestaanden niet voor onaangename verrassingen te staan.

Mark Hilarius

Pensioenadviseur

Steven Bulteel

Fiscalist

Fiscalist bij JAN© en gespecialiseerd in estate planning.