Fusies en Overnames

Echte aandacht voor jou en jouw bedrijf: JAN© gaat vol voor je bij bijvoorbeeld aankoop of verkoop van een onderneming, bedrijfswaardering en financiering.

Hiermee helpt JAN© je verder:

JAN Accountants en Adviseurs Ondernemingsrecht
Deze bedrijven presteren optimaal met JAN© Accountants en Adviseurs
square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground

Echte aandacht voor jou en je onderneming

Richt jij je op jouw doelen en ambities, dan zorgen wij voor vraagstukken rondom je bedrijf. Denk aan overnames, bedrijfswaardering, herstructurering of financiering. Met JAN© staan jij én je bedrijf er niet alleen voor.

De diensten van JAN© - bedrijfsoptimalisatie
Stap 3

Aankoop of verkoop

De aankoop of verkoop van een onderneming wordt een stuk zekerder met de ondersteuning van JAN©. Beide trajecten zijn complex. Wij zorgen voor inzicht in het traject en zijn jouw persoonlijke overnamespecialist.

square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground

Bedrijfswaardering

Je wilt precies weten wat je onderneming waard is, voor bijvoorbeeld bedrijfsovername, zakelijke conflicten of faillissement. Laat de waardering met een gerust hart over aan de register valuators van JAN©. Wij zorgen voor een representatief beeld van wat jij opgebouwd hebt.

AccountancyJAN Accountants en Adviseurs

Verder komen als ondernemer?
JAN© staat voor je klaar!

Download de brochure over financieel plannen en zie wat JAN© voor jou kan betekenen.

De diensten van JAN© - Belastingen

Financiering

Financiering nodig voor je ambities? Je kunt je tot een bank wenden, maar dient die wel jouw belangen? JAN© kijkt kritisch met je mee voor financiering, neemt werk uit handen bij de aanvraag én kijkt naar alternatieven voor jouw onderneming.

square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground

Herstructurering

Onderneem je wel met de optimale ondernemingsstructuur? Of denk je dat verandering ervan te veel gedoe oplevert? JAN© begeleidt jou in elke stap, zodat het nooit als gedoe aanvoelt, maar altijd als optimaal presteren van je onderneming.

JAN Accountants
JAN Accountants en Adviseurs fiscaal optimaal

Turnaround plan

Helaas krijgt elke ondernemer ermee te maken: je bedrijf gaat door zware stormen heen, of je businessmodel staat ernstig onder druk. Dat levert onzekerheid op, voor jou en medewerkers. Met JAN© sta je er niet alleen voor! We helpen jou bij het nemen van de juiste beslissing.

Een presentatie van onze specialisten​:

Jaap de Bruijn

Het geeft mij veel plezier en voldoening om samen met mijn JAN© collega’s de ondernemer van A tot Z zowel financieel, fiscaal als juridisch te begeleiden in overnametrajecten en de ondernemer te ondersteunen bij de onderhandelingen en contractbesprekingen. Zo dragen wij actief bij aan het belangrijke nieuwe hoofdstuk van de ondernemer.”  

Jaap is Senior Jurist en gespecialiseerd in fusies en overnames en due diligence onderzoeken. Daarnaast houdt hij zich bezig met ondernemingsrecht in het algemeen.

Jaap de Bruijn

Senior Jurist

Bel Jaap: 088 220 2275
Jordi Bakker - medewerkers van JAN©

“Ik zeg altijd: ik ben een adviseur die toevallig de opleiding tot accountant heeft gevolgd. Als adviseur breng ik vraag en antwoord bij elkaar, en bied ik oplossingen, op welk vlak van het ondernemerschap dan ook.”

Jordi is partner en onder andere gespecialiseerd in IFRS. Daarnaast is hij lid van de landelijke raad van de jaarverslaggeving

Jordi Bakker

Partner Accountancy

Bel Jordi: 088 220 2233

Klanten over JAN©

Sinds 2013 regelt JAN© accountants mijn financiële zaken, voor zowel de B.V.´s als privé, en dat bevalt prima. Deskundige medewerkers die altijd meedenken en zich goed kunnen verplaatsen in mijn situatie. Ook wordt alles duidelijk uitgelegd. Ondanks de afstand tussen Friesland en Weesp wordt alles goed geregeld en volgt er altijd snel antwoord op mijn vragen. Een accountant die ik iedereen kan aanbevelen!

- Aant Buisman

Koston Noord B.V.

Al vele jaren is JAN©, in de persoon van Harry Bontje, onze vaste en betrouwbare partner. In al die tijd is hij daarbij niet alleen uitvoerend geweest maar had hij een duidelijk adviserende en sturende rol. Maar met name dit laatste, lastige, jaar (2020) was JAN© voor ons van onschatbare waarde. Kennis van de subsidiemogelijkheden, steeds meedenken met budgetveranderingen, en de begeleiding bij een internationale Management Buy Out, zullen ervoor zorgen dat wij goed door de crisis heen komen.

- Jan-Willem Knol

PPS Imaging B.V.

Een van de fijnste dingen van de samenwerking met JAN©: bij vragen of problemen krijgen we altijd direct een reactie. En daarnaast zorgen we er gezamenlijk voor dat jaarlijks de cijfers binnen afzienbare tijd gedeponeerd kunnen worden.

- David Westerhof

Atabix Solutions BV

Dankzij JAN© hebben we goed grip op de cijfers van de onderneming via een management-dashboard. Maandelijks bespreken we samen met accountant Wim de cijfers. Hierdoor zijn we goed in control en kunnen we waar nodig bijsturen. 

- Sander de Casparis

HC health

Ons resultaat uit samenwerken met JAN©: de overname van een concurrerende onderneming.

- Micha Hofstra

InstantDEG Steigerverhuur BV

Wat fijn is aan JAN©, is dat ze een transparante uitleg geven over de BOR en met je meedenken over een bedrijfsopvolgingsregeling. Daarnaast heeft JAN© gezorgd voor een vlotte afronding en deponering van de jaarstukken in het middelgrote segment. 

- Jim Kampfraat

Impala B.V. en Wout's Tegelhandel B.V.

JAN© heeft ons volledig begeleid en ontzorgd tijdens de entiteits-wijziging van ons bedrijf. Jolanda is een accountant die meedenkt met de onderneming, analyseert wat er gebeurt, die adviezen geeft en daarmee het uiteindelijke resultaat weet te verbeteren.

- Henkjan Klop

Polderman B.V.

Download de brochure Fusies en Overnames​

JAN© Accountants en Adviseurs is dé partner van ondernemend Nederland. Lees in de brochure hoe we jouw onderneming verder helpen.