Let op

Wij ondersteunen geen Internet Explorer. Gebruik alstublieft een andere compatible browser voor de beste gebruikerservaring.

Primeur of premier. Het scheelt maar één letter. Ook maar één calamiteit. Gelukkig voor Nederland is het bij een primeur gebleven: Stef Blok is de eerste ‘designated survivor’ van Nederland. En zo start Blok waarschijnlijk een nieuwe traditie. Voor de zekerheid stond hij in de startblokken om Nederland te besturen. Het succesverhaal dat Prinsjesdag 2019 was, maakt echter dat Stef Blok niet de nieuwe hoofdrolspeler in een nieuwe Netflix original is geworden.

De gepresenteerde plannen zijn positief voor veel Nederlanders. Ze staan in het teken van vergroening, economische groei en de wens van het kabinet om dit ten goede te laten komen aan de mensen met een middeninkomen.

Met veel genoegen biedt JAN© je hierbij zijn Prinsjesdagspecial 2019 aan. Alle artikelen lees je hieronder.

Belastingplan 2020

De informatie in de special van JAN© is gebaseerd op het Belastingplan 2020, dat op Prinsjesdag is ingediend bij de Tweede Kamer. De Tweede kamer en Eerste Kamer hebben ingestemd met het plan.

Uiteraard houdt JAN© alle informatie continue nauwlettend in de gaten. Als er wijzigingen plaatsvinden vermeldt JAN© dit op de betreffende pagina.