Let op

Wij ondersteunen geen Internet Explorer. Gebruik alstublieft een andere compatible browser voor de beste gebruikerservaring.

Nieuwe serie IFRS-standaarden

Dit blijft zeker niet beperkt tot ondernemingen die IFRS-standaarden moeten toepassen.

De verwachting is dat de Raad voor de Jaarverslaggeving deze standaarden daarna snel overneemt in de Nederlandse Regelgeving (RJ). Uiteraard is het daarbij afwachten in welke mate deze overname plaatsvindt.

Om hierop te kunnen anticiperen, is het daarom voor ondernemingen, die op enigerlei wijze te maken hebben met IFRS, van groot belang om op tijd op de hoogte te zijn van deze wijzigingen. Denk bijvoorbeeld aan welke invloed de nieuwe standaarden hebben op de jaarrekening en het jaarverslag. Maar ook op de financiële administratie, de interne processen en de tussentijdse cijfers.

 

Onze adviseurs helpen jou hierbij

Heb je hulp of advies nodig bij de implementatie van de nieuwe IFRS/RJ richtlijnen? Of wellicht bij het aanpassen van jouw administratieve processen en procedures als gevolg van gewijzigde regelgeving?

Onze adviseurs Jordi Bakker en Michiel Peeters helpen je graag bij deze vragen. Ook als je hulp nodig hebt bij het opstellen van de jaarrekening, of als je vragen hebt rondom het verwerken van een complexe transactie.

Naast de theoretische expertise leveren wij ook een praktische vertaalslag en helpen wij je met de implementatie van jouw administratieve systemen.

Jordi Bakker

Partner Accountancy

Jordi Bakker is Partner Accountancy bij JAN© en gespecialiseerd in IFRS. Lees hier meer over Jordi.

Michiel Peeters

Partner Accountancy

Neem direct contact op met Michiel als je vragen hebt of advies wil over vrijwillige of verplichte controles, subsidieverklaringen of IFRS. Lees hier meer over Michiel.