Let op

Wij ondersteunen geen Internet Explorer. Gebruik alstublieft een andere compatible browser voor de beste gebruikerservaring.

Onze pakketten kun je gebruiken in combinatie met betaalprogramma’s van verschillende banken

Door de bankkoppelingen kun je bankafschriften automatisch inlezen, en automatisch betalen. Je maakt gebruik van een betaaladvieslijst waarbij je na akkoord de bankbetaling kan verwerken. Dit houdt in dat er geen dubbel werk gedaan wordt. Wanneer JAN© je administratie verzorgt, is deze up-to-date en heb je geen omkijken naar tijdig en juist indienen van btw-aangiften. Wanneer je zelf de boekhouding doet, kunnen we desgewenst meekijken met onze online koppeling. Wel zo handig wanneer je vragen hebt over je administratie. JAN© helpt je dan meteen verder.

JAN© Online digitaal archief en geautomatiseerde verwerking: wat een gemak!

Op basis van wet- en regelgeving ben je verplicht om je administratie 7 jaar (en zelfs soms 10 jaar) te bewaren. Digitale facturen mogen niet worden afgedruk en op papier worden bewaard. Maar daarentegen mogen hardcopy facturen en bonnen wel worden gedigitaliseerd en digitaal worden bewaard.

Met behulp van de software van JAN© Online bouw je gemakkelijk een digitaal archief op van al je facturen en bonnetjes. Je voldoet daarmee aan de wettelijke bewaarplicht en met de vele zoekmogelijkheden is het vinden van een factuur zeer gemakkelijk. Je kunt facturen inscannen en gelijk opslaan in je administratie. Met behulp van onze app kun je ook met je smartphone een foto nemen bonnen en facturen en deze rechtstreeks opnemen in je administratie. Het bewaren van fysieke bonnen en facturen is dan niet meer nodig.

Omdat werken met de app zo makkelijk is, is je administratie altijd up-to-date en compleet. Het levert je niet alleen tijdsbesparing op, maar geeft je ook volledig inzicht in je cijfers om, als dat nodig is, tijdig bij te sturen.

Ook op het gebied van Online Salarissen en personeelsadministratie kunnen wij je van dienst zijn.

JAN© Online Personeelsdiensten

Ook op het gebied van Online Salarissen en personeelsadministratie kunnen wij je van dienst zijn.

Online Personeel

Altijd volledig inzicht in je cijfers

Je administratie is altijd up-to-date en compleet, en dat geeft je volledig inzicht in je cijfers. Zo kun je, als dat nodig is, tijdig bijsturen.

Want de jaarrekening alleen is niet voldoende om op tijd te kunnen anticiperen op ontwikkelingen. Het JAN© Ondernemersdashboard is een online dashboard dat de financiële informatie uit het boekhoudsysteem vertaalt naar heldere managementinformatie. Zo weet je altijd hoe je onderneming er voor staat en waar je kunt sturen.

Het dashboard geeft je:

  • Duidelijke grafische overzichten die je laten zien wat goed gaat en welke gebieden aandacht vragen.
  • Inzicht in ontwikkeling van de omzet, marges en kosten van het hoogste niveau tot aan de factuur toe.
  • Inzicht in de stand van het werkkapitaal van de onderneming en welke debiteuren aandacht verdienen voor incasso.
  • De mogelijkheid om eigen prestatie indicatoren bij te houden en deze te toetsen met je doelstellingen.
  • Inzicht in hoe de werkelijke cijfers zich verhouden ten opzichte van je budget.