Let op

Wij ondersteunen geen Internet Explorer. Gebruik alstublieft een andere compatible browser voor de beste gebruikerservaring.

“We vergelijken data. Welke klanten hebben onlangs een auto aangeschaft, wat zijn de andere overeenkomsten én welk advies kunnen we hen geven. Het is toch mooi als een ondernemer door ons wordt gebeld dat hij geld kan besparen?! Dat wordt doorverteld.” Geen speld tussen te krijgen, Camiel is geboren in Schagerbrug en heeft een nuchtere kijk op zaken. Humor, dat vindt hij ook belangrijk. “Een goeie grap, een echte Lokkerbollenstreek, daar mag ik graag energie in steken!”

“Grappen uithalen, dat doe je met vrienden. Hier bij JAN© en thuis met familie.” Mensen spelen een grote rol in zijn leven. “En lekker eten! Ik heb een aantal jaren geholpen bij de organisatie van Haarlemmermeer Culinair. Erg leuk, maar dat is inmiddels alweer een paar jaar geleden. Nu wonen we in Heemskerk, een bewuste keuze. Christa komt daar vandaan, ik ben dichter bij mijn familie in Schagerbrug en het is een heerlijke omgeving, voor ons én voor onze kinderen.”

“Na het dansen ben ik gaan hardlopen, dat doe ik zo’n vier keer per week in de duinen bij Heemskerk en één keer per week met een groep in Vogelenzang. Afgelopen maand heb ik de Marathon van Rotterdam gelopen. Geen wereldtijd, het was te warm én ik heb veel om me heen gekeken. Niet erg, dan kan ik mijn PR de volgende keer iets makkelijker verbeteren.” Camiel is trots op wat hij heeft bereikt, bij JAN© en in zijn verdere leven.