Menu 088 2202200

Ben jij WKR Proof?

Voorkom 80% naheffing en breng in kaart welke financiële gevolgen de WKR voor jouw bedrijf heeft. Alle vergoedingen en verstrekkingen aan het personeel dienen opnieuw beoordeeld te worden aan de hand van de werkkostenregeling.

Doe hier de WKR scan!

Onze mensen

  • Rosa Kromhout van der Meer

    088 2202295

Ik wil graag terug gebeld worden »

Werkkostenregeling

Vanaf nu moet je de werkkostenregeling verplicht toepassen. Binnen de werkkostenregeling mag je in maximaal 1,2% van het totale fiscaal loon besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen voor werknemers. Dit wordt de ‘vrije ruimte’ genoemd. Je betaalt geen loonbelasting over het bedrag aan vergoedingen en verstrekkingen wat binnen de vrije ruimte valt. Over het meerdere boven de vrije ruimte betaal je als werkgever wel loonbelasting in de vorm van een eindheffing van 80%. Op basis van de werkkostenregeling is alles wat een werknemer in het kader van de dienstbetrekking verstrekt, vergoed of ter beschikking gesteld krijgt van de werkgever loon uit dienstbetrekking. Er zijn uitzonderingen.

 

Uitzonderingen werkkostenregeling

Via Rendement.nl konden ondernemers de laatste maanden vragen stellen aan JAN© over de werkkostenregeling. We hebben de meest behandelde onderwerpen voor je op rij gezet

 

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact op met Rosa Kromhout van der Meer via 088 220 2295.

Onze mensen

  • Rosa Kromhout van der Meer

    088 2202295

Ik wil graag terug gebeld worden »