Menu 088 2202200

Team Curaçao JAN©

 • Camiel Lokkerbol

  088 2202301

 • Nico Perdaan

  088 2202444

Ik wil graag terug gebeld worden »

Curaçao

Zonnig belastingvoordeel met Hollandse zekerheid!

Bij Curaçao denk je al snel aan zon en mooie stranden. Als ondernemer denk je misschien aan een belastingparadijs. De afgelopen jaren heeft het woord ‘belastingparadijs’ een wat negatieve lading gekregen door grote multinationals die massaal de belasting ontdoken. Wat is er dus waar? Is Curaçao een belastingparadijs? Het is duidelijk dat Curaçao wel belastingvoordelen biedt. Maar Curaçao maakt ook deel uit van het ‘Koninkrijk der Nederlanden’ en er is pas geleden in 2014 een nieuwe belastingregeling gesloten met Nederland. Curaçao is daarom naar onze mening geen belastingparadijs, maar een eiland met een ‘fiscaal vriendelijk klimaat’.

JAN© is van mening dat de belastingvoordelen van Curaçao niet alleen voor grote multinationals bereikbaar moeten zijn. Maar ook voor de gewone Nederlandse ondernemers met een beetje lef. En ook als particulier kun je op Curaçao fiscaal voordeel behalen.

 

Een aantal mogelijkheden waarbij belasting bespaard kan worden

Bij al deze mogelijkheden heeft JAN© gekeken of deze praktisch uitvoerbaar en flexibel zijn – dus geen ingewikkelde constructies en weer op te heffen als omstandigheden daar om vragen – en of er voldoende zekerheid bestaat – zowel financieel als fiscaal.

 

Zekerheid

Financiële zekerheid kan in veel gevallen worden verkregen doordat het vermogen en beleggingen gewoon bij een Nederlandse bank blijven. Fiscale zekerheid kan worden verkregen door open kaart te spelen en  zaken vooraf met de Belastingdienst af te stemmen.

Verder heeft JAN© op Curaçao een goed netwerk opgebouwd met betrouwbare notarissen, accountants, fiscaal adviseurs en trustkantoren om je te kunnen begeleiden.

 

Contact

Wil jij weten of je belastingvoordeel kunt behalen op Curaçao? Of wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Camiel of Nico. Of vul hieronder je contactgegevens in. Dan bellen wij je terug.

 

Verstuur je vraag direct

Team Curaçao JAN©

 • Camiel Lokkerbol

  088 2202301

 • Nico Perdaan

  088 2202444

Ik wil graag terug gebeld worden »