Let op

Wij ondersteunen geen Internet Explorer. Gebruik alstublieft een andere compatible browser voor de beste gebruikerservaring.

In de praktijk zien wij als gevolg recente uitspraken van rechters twee situaties:

  1. Aandeelhouders met minder dan 50% van de aandelen die denken dat ze niet verzekerd zijn maar waarvan de Belastingdienst vindt van wel en premies over de afgelopen 5 jaar komt innen.
  2. Aandeelhouders met minder dan 50% van de aandelen, die denken dat ze verzekerd zijn maar waarvan op het moment van aanvraag van een uitkeringen, deze keihard wordt afgewezen met alle gevolgen van dien.

Tip 1:
Heb je minder dan 50% van de aandelen en wil je zekerheid vooraf dat de Belastingdienst niet voor de afgelopen 5 jaar alsnog de premies komt innen, neem dan contact op met Camiel Lokkerbol (CamielLokkerbol@jan.nl) om te bespreken hoe dit voorkomen kan worden.

Tip 2:
Heb je minder dan 50% van de aandelen en wil je wel verzekerd zijn tegen arbeidsongeschiktheid en ontslag, neem dan contact op met Camiel Lokkerbol (CamielLokkerbol@jan.nl) om ervoor te zorgen dat een aanvraag voor een uitkering niet achteraf wordt afgewezen.