Let op

Wij ondersteunen geen Internet Explorer. Gebruik alstublieft een andere compatible browser voor de beste gebruikerservaring.

Bij JAN© gaat haar werk verder dan alleen de cijfers. “Ik gebruik ze om mijn klanten te kunnen adviseren, reismaatje voor ze te zijn. Iedere ondernemer heeft een andere stiel én een ander karakter. Dat maakt mijn werk zo interessant. Er gebeuren dingen waarvan je denkt, dit had ik nooit kunnen verzinnen toen ik tijdens mijn studie in het accountancybankje zat.” Verhalen genoeg, maar die houdt Andrea voor zichzelf. Ethisch en integer handelen is voor haar een vanzelfsprekendheid.

Bewondering voor ondernemers en haar collega’s, die spreekt Andrea graag uit. “Ik geniet van mijn werk bij JAN© en wat ik daar meemaak, ook in mijn nieuwe functie als bestuurslid. Bij JAN© is meer dan 50% vrouw, ook daarmee zijn we uniek binnen ons vakgebied. Geen doel op zich, maar het past bij onze cultuur en mentaliteit. Er is ruimte voor frisse ideeën en we doen niet moeilijk over parttime werken. Het gaat bij JAN© om de kwaliteit, altijd.”

“Een mooie uitdaging om daar samen met de andere partners richting aan te geven.” De lat ligt hoog, toch zou Andrea niet anders willen. “Om de accu op te laden ga ik lekker shoppen en thuis heb ik een fantastisch gezin. Mijn man en twee dochters, daar kan ik echt van genieten. Ons huis in Landsmeer is mijn ouderlijk huis en nog gebouwd door mijn vader, hoe mooi is dat!” En kunst? “Mijn oudste dochter wil de Mona lisa zien. Daarom gaan we deze zomer een paar dagen naar Parijs en het Louvre, daar kan ik me nu al op verheugen!”