Menu 088 2202200

JAN© Online scannen en herkennen: wat een gemak!

Met behulp van de JAN© Online app op je smartphone  kun je, via het nemen van een foto, bonnen en facturen rechtstreeks opnemen in je administratie. Als je de facturen al digitaal hebt, kun je ze ook automatisch laten verwerken. Het bewaren van fysieke bonnen en facturen is dan niet meer nodig.

Alles wordt verzameld in onze scan- en herkensoftware. Deze herkent bij welke leverancier/afnemer de factuur vandaan komt en geeft direct een voorstel op welke grootboekrekening dit geboekt moet worden. Alleen een akkoord is nog nodig om de factuur te verwerken.

Omdat werken met de JAN© Online app zo makkelijk is, is je administratie altijd up-to-date en compleet. Het levert je niet alleen tijdsbesparing op, maar geeft je ook volledig inzicht in je cijfers om, als dat nodig is, tijdig bij te sturen.

 

Contact

Ben je benieuwd hoe dit in de praktijk werkt en wat de voordelen zijn voor jouw organisatie? We geven je graag een demonstratie. Je kan ons bereiken door te bellen naar het nummer 088 2202 595. Of vul het contactformulier in. Dan bellen wij je terug.