Menu 088 2202200

JAN© Online Boekhouden: altijd bij je cijfers kunnen

De boekhouding: voor sommigen een klus, maar nodig om goed zicht te hebben op waar je staat met je onderneming.

Of je er voor kiest zelf de administratie bij te werken of dit door JAN© te laten doen; JAN© Online boekhouden maakt het voeren van je administratie eenvoudiger. We werken met verschillende gebruiksvriendelijke online boekhoudpakketten die gekoppeld zijn aan onze overige online oplossingen, zoals scannen en herkennen, salarisverwerking en dashboard.

De pakketten zijn te gebruiken in combinatie met betaalprogramma’s van verschillende banken waardoor bankkoppelingen gerealiseerd kunnen worden en er, naast het automatisch inlezen van de bankafschriften, ook automatisch betaald kan worden. Je maakt gebruik van een betaaladvieslijst waarbij je na akkoord de bankbetaling kan verwerken. Dit houdt in dat er geen dubbel werk gedaan wordt.

Wanneer JAN© je administratie verzorgt, is deze up-to-date en heb je geen omkijken naar tijdig en juist indienen van btw-aangiften.

Wanneer jezelf de boekhouding doet, kunnen we desgewenst meekijken met onze online koppeling. Wel zo handig wanneer je vragen hebt over je administratie. JAN© helpt je dan meteen verder.

 

Contact

Ben je benieuwd hoe dit in de praktijk werkt en wat de voordelen zijn voor jouw organisatie? We geven je graag een demonstratie. Je kan ons bereiken door te bellen naar het nummer 088 2202 595. Of vul het contactformulier in. Dan bellen wij je terug.