Op JAN© kun je rekenen

Je komt verder met JAN©! We hebben aandacht voor jou en jouw bedrijf. Daarbij trekken we alles voor je uit de kast en zoeken we waar nodig naar nieuwe oplossingen. Zo haal jij het maximale uit jezelf en je onderneming!

JAN Accountants en Adviseurs
Deze bedrijven presteren optimaal met JAN© Accountants en Adviseurs
square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground

De methode van JAN© Accountants en Adviseurs Samen reizen om verder te komen

Zorgen wegnemen

Focus jij op je kernactiviteiten en het (uit)bouwen van je onderneming, zorgen wij voor de rest. Daar kun je met een gerust hart van op aan!

Financieel geweten

Wat zijn kansen en bedreigingen? Wat zijn de sterke en zwakke punten van je onderneming? Wij zijn je klankbord en helpen je grip op je onderneming te krijgen of te behouden.

Prestatieverbetering

We helpen je om het maximale uit je onderneming te halen en om doelen te realiseren. Jij en je ondernemerswensen staan daarbij centraal. Samen beter.

Een ambitieuze partner om je doelen mee te halen

Met JAN© Accountants en Adviseurs sta je er niet alleen voor als ondernemer. Door onze persoonlijke aanpak en de juiste kennis geven we je rust en zekerheid. We zoeken naar passende, soms nieuwe oplossingen en wijzen je op kansen en risico’s. Een ambitieuze partner die je helpt om je doelen te realiseren. Een partner met humor om onvergetelijke ervaringen te creëren. Precies wat doortastende ondernemers nodig hebben.

JAN© De Ambitieuze Partner
JAN© Accountants & Adviseurs - helpt ondernemers vooruit

Waarom samenwerken met JAN©

Fistbump

Een sparringpartner die je verrast

We kijken verder dan de grenzen van onze expertise, vinden andere mogelijkheden en zoeken naar nieuwe oplossingen.

Prestatieverbetering

Gericht op prestatieverbetering

Een succesvolle ondernemer wil meer! We geven je inzicht in je bedrijf, in sterktes en talenten, en helpen je doelen te realiseren.

Kennis van specialistische zaken

Kennis van (specialistische) zaken

Onze professionals helpen je met het oplossen van jouw specifieke vraagstukken.

 

square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground

Onze diensten

Wat kan JAN© niet? Onze professionals beschikken over uitgebreide kennis en expertise. Op alle vlakken van het ondernemerschap staan we naast je: van financiën, personeelsorganisatie en juridische vraagstukken, tot prestatieverbetering en bedrijfsadvies. Klaar om met ons het beste uit je onderneming te halen?

Klanten over JAN©

Sinds 2013 regelt JAN© accountants mijn financiële zaken, voor zowel de B.V.´s als privé, en dat bevalt prima. Deskundige medewerkers die altijd meedenken en zich goed kunnen verplaatsen in mijn situatie. Ook wordt alles duidelijk uitgelegd. Ondanks de afstand tussen Friesland en Weesp wordt alles goed geregeld en volgt er altijd snel antwoord op mijn vragen. Een accountant die ik iedereen kan aanbevelen!

- Aant Buisman

Koston Noord B.V.

Al vele jaren is JAN©, in de persoon van Harry Bontje, onze vaste en betrouwbare partner. In al die tijd is hij daarbij niet alleen uitvoerend geweest maar had hij een duidelijk adviserende en sturende rol. Maar met name dit laatste, lastige, jaar (2020) was JAN© voor ons van onschatbare waarde. Kennis van de subsidiemogelijkheden, steeds meedenken met budgetveranderingen, en de begeleiding bij een internationale Management Buy Out, zullen ervoor zorgen dat wij goed door de crisis heen komen.

- Jan-Willem Knol

PPS Imaging B.V.

Een van de fijnste dingen van de samenwerking met JAN©: bij vragen of problemen krijgen we altijd direct een reactie. En daarnaast zorgen we er gezamenlijk voor dat jaarlijks de cijfers binnen afzienbare tijd gedeponeerd kunnen worden.

- David Westerhof

Atabix Solutions BV

Dankzij JAN© hebben we goed grip op de cijfers van de onderneming via een management-dashboard. Maandelijks bespreken we samen met accountant Wim de cijfers. Hierdoor zijn we goed in control en kunnen we waar nodig bijsturen. 

- Sander de Casparis

HC health

Ons resultaat uit samenwerken met JAN©: de overname van een concurrerende onderneming.

- Micha Hofstra

InstantDEG Steigerverhuur BV

Wat fijn is aan JAN©, is dat ze een transparante uitleg geven over de BOR en met je meedenken over een bedrijfsopvolgingsregeling. Daarnaast heeft JAN© gezorgd voor een vlotte afronding en deponering van de jaarstukken in het middelgrote segment. 

- Jim Kampfraat

Impala B.V. en Wout's Tegelhandel B.V.

JAN© heeft ons volledig begeleid en ontzorgd tijdens de entiteits-wijziging van ons bedrijf. Jolanda is een accountant die meedenkt met de onderneming, analyseert wat er gebeurt, die adviezen geeft en daarmee het uiteindelijke resultaat weet te verbeteren.

- Henkjan Klop

Polderman B.V.

Over JAN©
Accountants en Adviseurs

Op de professionals van JAN© kun je rekenen. We zijn er voor je als ondernemer met echte aandacht voor jouw bedrijf, tijdens mooie momenten, maar juist ook als het lastig is of als je door een moeilijke tijd gaat. Daarbij trekken we alles uit de kast en komen we met nieuwe mogelijkheden en oplossingen. Zo halen we samen het maximale uit jouw onderneming.

Jolanda van der Maden medewerker

Ontvang actueel en persoonlijk nieuws

Hoe breng je jouw onderneming verder? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.